18 Eylül 2009 Cuma

ÖN SÖZ

AMAÇ : Sigarayı bırakmak .
METOD : KOLAY YOL.
Bu dünya üzerinde sigara içsin ya da içmesin hiç bir ebeveyn yoktur ki çocuğunun sigara içmesi düşüncesinden hoşlansın. Bütün sigara içicileri hiç başlamamış olmayı tercih ederler.
Ayrıca bu kapana yakalanmadan önce hiç kimsenin yemeklerden keyif almak, ya da stresle başa çıkmak için sigaraya ihtiyacının olmaması da hiç şaşırtıcı değil.
Bizi sigarayı bırakmaktan alıkoyan tek şey KORKU !!!...
Bu korkudan sigarayla kurtulunmuyor, bu korku sigara tarafından yaratılıyor. Siz nikotin tuzağına düşmeye karar vermediniz. Ama bütün tuzaklar gibi, sizin içinde kalmanıza ve çıkmamanıza göre yapılmış. Kendinize sorun, o denemek için yaktığınız ilk sigarayı yaktığınızda. bugüne kadar bir sigara içicisi olarak yaşamaya mı karar vermiştiniz ? Öyleyse ne zaman bırakacaksınız ? Yarın ? önümüzdeki yıl ? Kendi kendinizle dalga geçmeyin ? Bu tuzak sizi ömür boyu içerisinde tutmak için yapılmıştır. Öyle olsaydı neden diğer tüm içiciler ölene kadar bırakmıyorlar sizce ?
KOLAY YOL tıpkı sihirli bir düğme gibi işliyor, KOLAY YOL bir sihir değil ama sigarayı bırakan yüzbinlerce kişi için sanki sihir... Sigarayı bırakmaktan alıkoyan tek şey KORKU. En büyük kazancınız bu korkudan kurtulmak olacak. Ama bu kitabı bitirene kadar sigara içebilirsiniz fakat o korkudan kurtulamayacaksınız. KAYBEDECEK HİÇ BİR ŞEYİNİZ YOK.
Kitabı bitirdikten sonra sigarayı bırakabilirseniz kendinizi hapishaneden kurtulmuş gibi hissedeceksiniz ! BUNUN İÇİN OKUYUN !!!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder